Slagter Lind

Gourmet Fredag

GourmetFredag er fredagens take-away.
Lige til at tage med hjem og varme i ovnen.

Husk at bestille i god tid.
Pr. person kr. 89,00

12. januar
Unghanebryst med krydderurte-kartofler, broccolisalat og hjemmelavet aioli.
Dessert: Jordbærdrøm med creme fraiche. Pr. stk. kun
25,00.

19. januar
Kalvekotelet med bagt kartoffelmos, madeirasauce og hvidkålssalat.
Dessert: Choko ”chok” med vaniljecreme. Pr. stk. kun
25,00.

26. januar
Wienerschnitzel mit alles, ærtekompot, smørsauce og pommes saute.
Dessert: Mormors æblekage med flødeskum.
Pr. stk. kun 25,00.

2. februar
Oksemedaljon med kartoffellagkager, paprikasauce og æblesalat.
Dessert: Hjemmelavet citronfromage. Pr. stk. kun
25,00.

9. februar
Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, stegte kartofler og vildtsauce.
Dessert: Hjemmelavet chokolademousse. Pr. stk. kun
25,00.

16. og 23. februar
Ferielukket i uge 7 og 8.

3. marts
Højrebsbøffer, grove fritter, bearnaise og broccolisalat
Dessert: Jordbærdrøm med creme fraiche. Pr. stk. kun 25,00.

9. marts
Slow cook kalvespidsbryst med et touch af citrus, grillede løg “panchetta potato” og cremet sauce.
Desset: Jordbærdrøm med creme fraiche. Pr. stk. kun 25,00.

16. marts
Rødvinsbøf med kartoffeltimbale, forårssalat og groft brød.
Dessert: Choko “chok“ med vaniljecreme. Pr. stk. kun 25,00.

23. marts
Krondyrsteg med vildtsauce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat.
Dessert: Mormors æblekage med flødeskum. Pr. stk. kun 25,00.

6. april
Oksetournedos med tomat-pesto salat, kartoffelrulle med seranoskinke og frisk timian samt hjemmelavet bearnaisesauce.
Dessert: Hjemmelavet citronfromage. Pr. stk. kun 25,00.