Slagter Lind

Gourmet Fredag

GourmetFredag er fredagens take-away.
Lige til at tage med hjem og varme i ovnen.

Husk at bestille i god tid.
Pr. person kr. 89,00

13. oktober
Grillet kalveculotte, timiankartofler, mormorsalat og rødvinssauce.
Dessert: Jordbærdrøm med creme fraiche. Pr. stk. kun
25,00.

20. oktober
Kalvekotelet med bagt kartoffelmos, portvinssauce og hvidkålssalat.
Dessert: Choko ”chok” med vanilje creme. Pr. stk. kun
25,00.

27. oktober
Wienerschnitzel mit alles, ærtekompot, smørsauce og pommes saute.
Dessert: Mormors æblekage med flødeskum. Pr. stk. kun
25,00.

3. november
Oksemedaljon med kartoffellagkager, paprikasauce og æblesalat.
Dessert: Hjemmelavet citronfromage. Pr. stk. kun
25,00

10. november - MORTENSAFTEN
1/4 sprødstegt and og lækkert tilbehør: Rødkål, hvide og brunede kartofler samt en kraftig andesauce.
Pr. person 135,00.
Dessert: Hjemmelavet risalamande kun 25,00.
 

17. november
Højrebsbøf, grove fritter, bearnaise og broccolisalat.
Dessert: Jordbærdrøm med creme fraiche. Pr. stk. kun 25,00.

24. november
Slow cook kalvespidsbryst med et touch af citrus, grillede løg “panchetta potato” og cremet sauce
Desset: Hjemmelavet risalamande. Pr. stk. kun 25,00.

2. december
Rødvinsbøf med kartoffeltimbale, vintersalat og groft brød.
Dessert: Hjemmelavet risalamande. Pr. stk. kun 25,00.

9. december
Krondyrsteg med vildtsauce, smørstegte kartofler, tyttebær og waldorfsalat.
Dessert: Hjemmelavet risalamande. Pr. stk. kun 25,00.

15. december
Okse-tournedos med tomat-pestosalat, kartoffelrulle med seranoskinke og frisk timian samt hjemmelavet bearnaisesauce.
Dessert: Hjemmelavet risalamande. Pr. stk. kun 25,00.